pissst-offf!

12:01 AM

ok.cool down!
ni luahan hati aku yg sedang membara.

AKU BENCI PEKERJA KT BANK ISLAM BANTING!

tolong lah weh, dah ko kerja kt cna, tolong lah aku yg xtaw ape-ke-mende kt bank tuh. huh.
aku pegi la nk bayar bil brg2 elektrik uitm yg aku xbayar2 lg tuh.
mmg laa salah aku lmbat angt bayar,smpai dpt memo peringatan.ok fine!!
aku n mak aku g laaa bank islam tuh, then ktorng msokkn dwet dlm acc aku (act aku xgune bank islam) tok bayar bil elektrik tuh.
dah tekan2, xley bayar gak. pak guard tuh kata xley bayar bil guna mesin atm.
WHAT?! abes tuh, yg kawan2 aku g bayar tuh guna apa? lubang idong ko!
ok fine, aku pon nk g bayar lah kt kaunter. mne lah aku penah bayar mende2 nih,
soo aku mengharap kan lah kakak bodoh kt kaunter ptnyaan tuh dtg tolong.
but dh laa dye xnk tolong, pndng muka aku pon x. ingt aku ckp ngn tunggul ke per! aku pedulik pe ko penat, aku pon puase gak.penat gak. dh laa xnk tolong, ley lak nk bgatw aku yg ko pon student uitm n xley bayar bil elektrik kt kaunter. n 1 more time, aku xkesah laa ko student uitm ke x, skg nih ko tuh kerja kt bank islam, kt kaunter pertanyaan lak tuh. xreti2 nk tolong aku! hangin jer. baik xyah kerja, ptt boss ko pecat je ko. (sory, mmg sedang membara.)
dh sejam tnggu kt kaunter, pekerja kaunter lak kata xley bayar bil tuh kt kaunter. pe hal lak nih, td suh aku bayar kt kaunter skg nih suh aku bayar gune atm lak? aku n mama blah r. lmbap sngt!


hmmm.sory2. mmg tgh hangin glerr.thnx coz sudi baca.hahah! :p

You Might Also Like

0 comments