hahahaahahahahaahh ( ! )

10:28 AM

*flickr


i cant help myself from laughing!

okeh, STOP miera STOP!
HAHHAHAHAHAHA!~

i admit that i am 1 of hanis zalikha's followers. what? gr8 blog she has kan kan?.. & lampy nye aku lahh yang post dia sebelum neh is about copycatters! or in my words, FAKERS! hahahah.


for the 1st time i read it, i was like? uhh? ape lahh minah neh tulis. xper lah.
then td bru lah i faham that a girl has copied her blog, dengan menggunakan ayat yang sebiji cam hanis tulis. gosh!

same goes to girls out there yang menggunakan pics orang lain. fakers gak kan kan?
i dont really know y on earth they r doing such things.
for me, its because, dorg x hargai kehidupan dorang, or dorg dilahirkan x chantek kot? ( *hahaha, gila kejam ayat ), xde kerja lain selain mencuri pic orang yang cun2 yang mengaku itu dorg, errr.,, mungkin juga dorang neh terlebih pandai sampai boleh manipulate orang, bagi orang percaya itu adalah diaorang. or nk ngorat mamat ensem or kaya dengan mudah. couple berbulan bulan then dapat hadiah, then tinggal kan. stupid guys & faker tuh pon stupid gak. last2 kantoi. boley terjadi kan kan?

so, i read the comments of her last entry, bout the dumb faker, coz nk tgk sngt2 blog minah tuh. & mmg i terjumpa & dh baca pon. huhuhu. gosh !



my advice :
get a life laa weh. not just u but all the fakers out there ! stop stealing peoples pics & making them like its ur life ! eeeiiii. tak rasa malu ke?


myb u akan rasa yang i neh nyibuk jerrr nk sound2 fakers out there, but something had happened to me before, relating to this faker things. & my blog is all bout AMIRAH AZHARI. bout all the things happening in my life !

;)
hmmmm, to zati alyani. do read it. & i think u will be laughing tooooo. hihihi
'jangan biarkan hidup anda diselubungi fantasi !'




* there's this faker i found on myspace, still faking,
stealing people's pics eventough dah KANTOI.
ishk ishk ishk

You Might Also Like

9 comments