tolong jauhi aku

7:28 AM



disini aku nk bersih kan nama aku balik. ye, aku lah mas, GF nik kt atas nih dan dh nyata apa yang ditulis kt dlm tuh adalah aku,so aku berhak bersuara coz ramai yang tak tahu cerita dan nama aku pon dah buruk kt dunia blog neh. aku sndiri xde blog dan aku malas nk buat blog semata2 nak tulis neh. mekasih kt mira kasi pinjam blog dia.


aku langsung tak terdetik dalam hati aku perasaan tak puas hati tapi xtak laa ada lagi sisa2 xpuas hati ko kt aku still ada lagi. huhu
dari sem 2 lgi ko tulis ckp macam psal aku, tp aku sabar jer. malas nk layan tp dh ramai plak yang kutuk aku sbb entry ko tuh, aku terpaksa bukak mulut. ko tulis kt blog, aku pon tulis kt blog. ko face to face ngn aku, aku pon face to face ngn ko. adil? sbb ko yang start dlu.
aku pn xtaw laa nape ko nk amek perhatian aku sngat dr sem lepas lg so kali neh ko dpt lah perhatian aku.
neh last aku bwat, lpas neh klu ko wat lg, malas aku nk ambil tahu.

just nasihat dr aku, kalau tak puas hati senang je, jumpa je aku. neh mengata aku kt belakang, then mintak maaf kt aku, then mengata aku lg, then mntk maaf lagi. dulu ko dah mntk maaf, aku maaf kan, then ko mntk maaf kt blog, aku pon maaf kan, then ko mntk maaf bg sms kt sarah, aku maaf kan then psal entry neh smlm ko antar msg kt aku,,,

hai mas,psal blog aku tuh, aku xbuat psal ko. aku tulis smoga nik dpt gf yg baik2 mcm dia bkn suka mengata ke apa ke. aku tak ckp psal ko. aku ckp mcm 2 sbb klu aku kuar ngn nik, klu aku cter2 psal org. dia msti cjp xblik.dia msti suh aku sabar apa sume. xde niat lngsung nk ckp psal ko mas.aku da x pk da ape2 lpas korg kuar. aku tahu korg xske aku. tp aku xkesah la kan. jgn salah phm apa yg aku tulis. sbb aku xpenah ckp psal korg dlm blog. klu aku xske ko, sarah n zurin. aku xkan ckp ngn korg. tp aku ok. xpelah, aku malas nk ckp apa dah. ok. bye


walaupon xde langsung perkataan maaf kt aku dan habis semua org kutuk aku dan abes semua org kutuk aku bru ko nk antar msg. aku pon dh malas nk ambil pedulik so aku kira 0-0 je lah. lpas neh msti ko wat lg kan, so neh adalah luahan aku tuk akan dtg klu ko wat lagi. psal entry neh, klu ko jd aku msti lah ko terasa gak kan, coz aku awek nik. dan ko kwn baik nik & dah pasti ko tahu aku neh GF nik so nape ko perlu tulis tuh?


neh luahan aku, harap ko faham betul2.
so, silap org la ko kali nie..ko bru kenal ak sape.
Skg ak ase ak mmg xbley tahan dgn org cam ko ni. Xpenah jumpe ‘kwn’ cam ko ni..~ dpn baek gle babi la..Blkg cam setan..huhu..that’s u..ak xpenah nyesal or rugi xjd kwn ko.Ak ase ak plg malang klu kwn ngan ko..ko ni pompuan yg xske tgk org laen bahgie. coz dr dulu ko laga2 ktorg 1 umah.

Ak xtau la pe masalah ko ngan ak..ko nak balak ak ke? Ko kurang kasih syg ek..?Ko kan byk admirer..that guy la dis guy la.. eddy..? hehe.. wujud x?ckp kt semua org xde kerja, tp yg ko jd faker amiraa balqis sejak sem 1 tuh, tipu eddy smpai eddy bg la senza & perfume ko umah. tp size kecik nk mati bg kt ko mmg laa xmuat. pelik plak aku.
aku xtaw laa nape nk nk tipu ktrog, psal bf ko lah psal life ko lah psal kwn ko lah, semua ko nk tipu. napa perlu tipu? aku xtahu laa ko tipu sapa plak kali neh, jgn laki tuh dtg crik mira ngadu kt mira lg dah r.

Today, ak nak lepas sumenye.. sume nye..ak ase ak nak terus terang k.xpyah la aku jumpa ko, sbb dah xsnggup aku bersabar. lepas 1 abes, akan jd blik bnde neh.Ak kuar baiduri 302 level 9 sebab ‘ko’ bkn org laen k. Ak ase ak mmg xbley tahan idop dgn org cam ko..nak tau nape? Ak bahgie ngan bf ak.. tp ntah la.. de org cam ko ni..ak anggap sampah je xpon parasit..eish3..

aku xpaham ngn ko neh, Tgk org ckit sume ko nak kutuk.. drg pkai pe..sume ko komen..kwn ko skg, tini tuh pon ko ley kutuk kan? ckp tini tuh kolot lah, crocs pon tini xtaw lah n tini tuh xreti fesyen lah. semua ko crik kt kotrg kan? padahal ko baek gila ngn dia skg.Tgk diri dulu b4 kate kat org k.. eish3.ctk sgt ke..?..ok la.. pendek cte tp pjg gak la..


Ak xske ko, & ko pon tahu kan. Alaaa...takat baiduri 200 sebln 2 ak mampu kot..Tp sbb org cam ko ni.. ak btol2 xbley idop.kat org ni ko cakap laen kat org tu ko cakap laen..
Eg: sal umah sewa kat sec7 2..ko mention kat ayah m.... yg create masalah..ko mention org lagi satu ayah ex-rumate ak wat masalah..sape yg ac2ally wat masalah..kenapa ko nk laga2 kan ktorg masa tuh?awal2 lgi, ko dh cuba laga2 kan mira ngn ktorng smpai aku benci mira padahal ko yg wat citer.

LG SATU KAN.. Kat zati ko ckp 'ok la xpyh byr sewa just byr api air la'..tp ko ckp kat dak2 kolej “de dak yg xbyr sewa tp dok cam umah sendiri”..tp bila zati nk byr semua bil, ko cakap xpayah, ok je..eish manusia jenis pe ko ni..pliz la..
ak benci ko la, smpai hati ko wat kwn aku cmtuh, klu ko nk dia byar, ckp je lah.coz mmg dia nk bayar. tp lain yg ko ckp kan? kt blakang zati plak, lain yg ko ckp.

satu lagi,,ku xpaham r, kt ktorg ko cakap jangan citer hal umah kt org tp bila kt fac, rupa2 nya ko dh citer hal umah semua kt bdak class ko. ko betul2 xreti simpan rahsia kan? advice aku, buat apa org nk simpan rahsia ko padahal ko sndiri selalu bocor kan rahsia org?
Bf ak pon ko bley kutuk dpn ak.. ak igt lg...eish..waktu ni kat ani sup.Ko penah couple ngan dye ke?Kenal sgt ke?
BLAH LA KO!!! AK YG KENAL DYE PON XASE DYE CAM2..EISHHHH..

Ko cakap ak ske jg hal org..? ak ke?Bkn ko ke? mai nak kuar mlm2 pon ak xksh kot..life org ske ati la..ko suh aku & sarah nasihat kan mai jgn kuar malam, jga solat. siap ckp mai tuh xpk psal mak bapak ke? tp bila kt mai, ko ckp yang aku sibuk hal mai, kata mai mcm2 laa, mai ske kuar mlm lah. aku ke???? atau ko????nape ko snggup wat aku cmtuh, nk laga2 kan aku n mai? Ak ase xde org nak sosial ngan ko kot..huhu. pk la..

Ak mmg nak sume org tau sape ko.. klu ak ilang sabar ni..ak tampar ko!! naseb aku sbr lagi.Ak xgle cam ko la..ak nak org laen pk la.klu ak sorang xtahan ngan ko.. nape mira sarah zurin kuar umah 2 gak ek.. pnh pk x?ko ase ak pnh gaduh ngan sarah zurin? Xkan? Ak ase ko 2 yg bermasalah.. ngan ex-rumate ak pon gaduh.. sal tiket rapid rm 1 je kot..Eish.. berkire kot!!!

Hey.. ko ni.. xgne btol la... ak xtau la.. pk la.. ak bkn pompuan cakap blkg k. Ak diam sebab ak xnak malukan ko..ptt la yana xnk kwn ngn ko,,
4 the future housemate “ko” .. harap bersabar la dpt org cam ko.. ak ase xgune ak jumpe ko..Explain everything sbb ko xpenah sedar..xtau malu kot.. tgk diri dulu la..Mmg ak bkn baik la.. tp ak xseburuk ko!!Ak menyampah gle!! Pliz la..ko ni..pk la..sape ko sebenarnye.. Ape ko nak dlm idop ko..Life ko da perfect bg ak..people change k.. tp jgn harap la ak akan mtk maaf or maafkan ko..

Ak xperlu org cam ko dlm idop ak.. blah la jauh2.. jgn kacau ak lagi.. jgn ukak ctesal ak lagi dalam blog sal kain burok ke..Or silent treatment ke..jgn..
Last warning k!!! Klu xpuas ati dtg jumpe ak.. ak bkn cakap blkg or nak kias2 k..tlg la jd matured ckit! !
JGN UKAK CTE SAL BF AK BLEY X.. AK XSKE GLE!! BKN JELES TP AK XNAK
DE KAITAN PAPE NGAN ORG CAM KO. AK NGAN DYE DAH BAHGIE SGT LAA..~
Compare la life ko ngan org laen.. bahgie ke..????
Ntah la.. ak mmg xske ko la!!
ARGGGHH pergi la jauh2 la dari ak!!!!!
Slalu klu pape bf ak mst soh ak diam je.. tp xtau la kan.. nape dye ag msg cam nie
*cyg xtau nak ckp pe..xpatot la dye tls cm2.. *ayg nak wat ape pon cyg xksh k..
Bez gle cam dpt lesen besar je...HAHAHAHAHA


KALAU KO RASA ENTRY NEH MEMALU KAN KO, FIKIR YANG KO DR DULU DAH MEMALU KAN KOTRG SEMUA, TP KTORG SABAR JER.


p/s :
klu korang ase ak ni create cite kan.. try la tanye ex-housemate yg kuar umah 2. Klu xde org backup ak pon ak xksh la.. yg penting sume cte ni btl n ak de bukti k. Xpayah nak show off yg ko 2 baek sgt. Ak kenal ko sgt3.. yg penting blah dari idop ak Jgn tunjuk mke ko dpn ak lg.. ak xske!!! Yg penting ak xpenah rugi or nyesal xde kwn cam ko ni..!!!



jgn kacau aku lgi,
mas,,,

You Might Also Like

11 comments