big FAT liar. can i bold the word FAT ?

9:06 AM

HAHAHAHAHAHAHA

okeh, td i on facebook. i mmg suka tgk latest pics of my friends ! rindu sangat2 kt dorng. :D
but bila i buka 1 of my friend's profile, then i terbaca.... ***

okeh something interesting. faker, u know that i know ur secret, ha?' HAHAH
aku nak tergelak. aku buka profile girl yang ko curi pic2 tuh, & oh, she posted on facebook bout something like,,,,
being mad coz somebody had copied all her picture from LAST YEAR, boo hoo poor u,,
* ptt la ko delete aku kt fb. aku bru prasan, tak tau laa bila ko delete aku coz I DONT EVEN CARE BOUT IT,,

** entry kali neh bukan nak mengungkit but klakar. i baru perasan td !

but myb u will not stop being a faker coz benda yang dah jadi masa dulu pon, u stop jap then continue it back by STEALING other girls pics. hmmm,,,

tak taw lah sapa mangsa selepas neh pula. hope u'll stop. *my advise.
lain kali jangan asyk sedap mulut bercakap jer,, u said it urself tak suka faker lah, but tengok2, u'r the one, being it. should be ashamed of urself.

ok, myb u'r saying that i dont know anything but bukti dah nmpk, dengan mata sendiri. so, i dont care what other says & what YOU, yourself say. if its not u, just jangan perasaan with my entry this time.

ala, i bet ur not reading this pon. do i care ? or or or myb u are reading it. HAHA.
sila blah sekarang. terima kasih. jangan datang lagi ye. :D


* just be honest to ur family. jangan asyik nak salah kan orang lain jer, & memburuk kan orang lain so that ur family nampak u sebagai seorang yang mulia. can i puke now ?

You Might Also Like

0 comments