having my time alone :)

6:00 AM




HELLOO !

yeahhh ! exam dah abes & i'm really excited bout it. tapi i tak laa rasa relief cam orang lain. biasa nya org lepas exam akan rasa satu bebanan yang berat dilepaskan tapi i? hmm, ntah laa. tak de perasaan.

i'm currently at starbucks, on9-ing here, ALONE. :(
cian i, dah tak de siapa nak temankan. HAHA. desperate ! okeh, noo lah. sape pula kata i tak de kawan. sepatutnya i keluar makan with ifa at 10pm, which is suppose to be, hmmm.. now. hehe. but another friend of mine, din pula pergi sunway & he begged me to go eat dinner lambat2 siket.heheh, cian dia. tuh laa siapa suh gi sunway.
oh, i'm suppose to go to sunway to buy my cotton on flats there but ada kejadian pula yang membantut kan hasrat. aduihh'' :'(

tapi, as a friend yang kenal sangat ifa neh, dia neh mmg tak ley nak kuar lewat malam2 sngt. so, i pon dah tahap buhsan nak mati cancel our date & headed to starbucks alone. i tak nak laa pergi CC, coz its kinda scary if u go there alone, as a girl. dah laa ramai boys, err, takot lah i.

niat di hati, i nak merayau2 bilik nad & norly, kco dorang packing but tahap kemalasan i parking kereta kt DC & jalan ke melati tuh amat lah tinggi. nway, selamat balik kampung girls. c ya next semester ! HEHE

orang kata signiture hot chocolate sedap kat cni, i 've never tried it before so this is my first time having it. & yes, its nyum nyum nyum
i usually have caramel mocha but exam dah abes & i tak nak lah berjaga tonight b'coz of having some coffee. thats a BIG NO NO !

i'm suppose to be packing coz tomorrow i nak balik banting & i tak sabar nak download GG. nway, before that i nak pergi BSN. u taw, dah bnyk kali BSN neh telan duit i.
ishk, i geram lahh sngt2. kali neh telan rm100. esok pagi2 i nak pergi balik BSN kt uitm tuh, i nk complain !
i bukan nya deposit duit kt atm but i deposit kt counter BSN tuh sndiri. nseb lah, i smpan lagi slip deposit, kalau tak mmg melayang duit i. :'(


nway, rmmber my post bout the girl yang beli 2 bag i tuh. well, till now she hasn't bank in the money yet. hmm, i tak nak sumpah seranah dia just nak dia bank in kan duit tuh jer. sama2 kita berdoa? :)


k, toodles ! lov ya

You Might Also Like

4 comments