hye!

8:52 PM


HELLO !

goshh, i miss u all. *my blog la what i meant. I tak jadi balik banting coz abah ada kt rumah esok plus i ada exam this sunday. mlm td plak, lepas abis exam, i nk pergi nonton MJ THIS IS IT with din & faris. HAHA. u taw, puas i ajak semua org & semua org tak nak tgk taw. last2 msg din juga yang masuk ajak tgk THIS IS IT. kiki. tapi i tak nk lah tgk ngn dia berdua2an, coz i know abun msti hangin punya, so i angkut laa faris skali.

smpai sna THIS IS IT dah abes tayang, kelmarin pplak tuh abes nya. mau hanign i ! then, ktorg tgk pisau cukur. okeh, cerita neh i bagi 3 stars coz i did enjoyed it. kelakar laa juga & pada masa yang sama, bosan. & dorg dua neh, GILA GEDIK r, HAHA.

oke, i'm gonna download THIS IS IT kt internet je laa bila balik banting nnti. :'(




the day before that, i slept over at ros's for 2 nights. tetiba mai ajak tido melati & i pon on je lah, coz i know yang i tak kan study klu ddk kt umah tuh sorg2. i'm be playing games & watch movies. & alhamdulillah, i did study there, walaupon bnyk berangan, hehe. mai plak, study & tido kt bilik Tini, i ada lah sekali dtg jenguk dorg kt sana. hehe.

i cant wait to be home this sunday. after my exam, i think i'm gonna go to sunway jap, nak beli flats from cotton on. black flat yang biasa2 jer untuk pakai hari2. murah pula tuh,, dh lamai carik tapi yang i jumpa, ada kt internet yang kain velvet & i dont really like things from velvet. & agak mahal. yang lain semua yg i jumpa ada benda2 atas kasut & ALL I WANT IS JUST BLACK FLATS. :D

k, nk hujan. nk balik. byee!

You Might Also Like

2 comments