no lucky draw for me yet :(

8:07 AM

* wondershoe *


i ada jumpa contest yang amat sangat2 sesuai untuk i masuk, hehe. contest cabutan bertuah jer, but hey ? the prize is an IPOD okeh, sape xnak. boleh ganti my sony merah i neh :D

ween dah menang hadiah, & i pon nak menang gak, HAHA. *dengki*
oh, dont worry, i punya dengki, dengki positivie. i bukan dengki yang bila kita tak boleh tengok orang lain senang tuh,
ohh no, thats just not me. >.<

i punya dengki is bila i bangga bila orang lain menang macam2 then i mula lah nk berjaya untuk i menang gak then celebrate sama, HAHA. besh kan ?

BUT,,,
masalah nya, i beli my wondershoe melalui orang tengah so theres no invoice num for me, but i dah fikir nk g mintak num invoice tuh kt orang tengah tuh, hehe..
i dah beli 2 wondershoe ada ke kemungkinan nk menang? HAHAHA, noo lah. if its really my luck then alhamdulillah
but now, the invoice num...invoice num...invoice num...invoice numm
arghhh''
i GOTTA learn how to use paypal next time !

You Might Also Like

0 comments