syukur :)

4:37 AM

HELLOO,


ingat lagi tak psal girl yang beli bag i tuh but tak bank in kan duit, well she msg'd me maghrib td informing that she has already bank in the money. yahooo!
kalau u ada baca yang entry i marah tuh,,PART 1 i agak terkilan and takut jgak dia tipu i but fuhh, alhamdulillah dia seorang yang jujur. kalau u pon, mesti u akan marah2 sambil mencarut2 coz orang tipu u. okeh, i tak de lah smpai mencarut2. eheheh. just frust jer. :D

PART 2 pula i doakan dia so that dia akan bank in kan duit. dia cakap dia akan bank in kan, just bg masa 1 week tuk dia after i called dia tuh. i tak push dia pon, & i doakan dia bank in tak kira lah bila2 masa or berapa lama, and alhamdulillah.hehe, dia bank in pon walaupon dah nk masuk 2 or 3 mnggu ntah dari masa i called tuh. :D

walaupon dia bank in amount yang salah, kurang dari harga sebenar but thats okeh, mungkin rezeki i takat tuh jer. :)

You Might Also Like

5 comments