what a wonderful day :D

7:32 PM

morning everyone !

well, nak masuk afternoon dah kot. the weather is great today, rainy skit2 kot. tak lebat. sejuk jer. pagi td abah's friend dtg lagi, heheh. kali neh, anak2 dia ordered 7 more bags from me. wow! haha. & i 've made them 2 bags, so that makes it 9 bags today. i'm still making the 15bags ordered by man, not finish with 'em yet. he msg me through my myspce, saying that i dont have to rush making the bags, coz he wants it very very beautiful. insyaALLAH :)

i tak sempat mandi lagi, mama dah kejutkan i bangun tido to get the orders. then bila abah's friend dah balik, i start making more bags. tiba2 mama ckp yang my sis ada her own ice skate. i was like, what?!! nape tak bgtaw awal2, klu tak bley guna along punya jer masa g ice skating ngn ween dulu. so ween, apa lagi? jom ice skating lagi ! HAHAH

oh, this pic below is my room. malam td i terpaksa tido kt bilik fifi, coz kucing i pergi kencing pula atas katil i ! grrrr,,, dah macam apa ntah bilik i. so, comforter pon dah kena basuh. :'(
plus, remote air con i dah abes bateri so mmg panas laa bilik i tambah ngn bau hancing kencing kucing, tak mau lah i titoo sna. hahaahah. & bila i tidoo bilik fifi, tetiba i terjaga coz ada air atas muka i. i ingt mama curah air kt muka i coz i liat sngt nk bangun subuh, ahaha. rupa2 nyaa, air air con. cehhhh''' ( *padahal i dah lama tutup air con, ada gak air menitis )






masa i snap pic i neh, i snap juga pic2 yg i letak kt almari i. pic lama,zaman ttj dulu. dah lama i letak kt almari i neh, sejak form 5 tau. :D
* muka i gila tembam!





ween, jom ice skating!
*nseb baik muat ngan kaki i. kaki along dah laa kecik jer ;(










k, toodles & have a very nice day ;)

You Might Also Like

2 comments