;))

8:45 AM

hi ;)

dear g0abunyale2./

ye, i tau dah lama i tngglkan u kan kan. tapi jangan risau, i'm still the same me. *cheeh* segala update ttg rakan2 ttp i baca. alhamdulillah, smua buat i tersenyum. cuti dah nak dekat abes. well, lagi 2 weeks ek? kan kan. sepanjang cuti, i hanya duduk rumah,, menjahit,, melukis,,mewarna. things that makes me happy. walaupun penat menggunung tapi hasilnya buat i senyum lebar ! ;D

sepanjang cuti, i tak kuar ngan kawan2 pon. kadang2 orang kata i neh sosial tak ingt dunia, tapi bila i pandang balik diri i, bagi i,,i lebih suka ddk umah bila cuti2 panjang neh. banting dgn kl bukan dekat & minyak petronas pon bukan nya murah kalau asyk nak kuar je kan kan makhluk2 luar sana yg berkereta juga?
lain laa klu ada rakan2 i dari jauh, i akan spent time with them wlupon dh pukul 3 pagi. ;))))

tp tadi, i dpt keluar with my babes,, ;D
wlpon i tgh buzy gler nak mati & hari neh smua cuti awal muharam dimana sepatut nya ddk rumah bersama family tp i tetap nak juga bersama mereka2 neh. kerana mereka2 neh i laa i happy. dimana i ada kesusahan, di situ lah mereka. dimana i keseronokan, disitu lah mereka. hehe. sebab tuh i SAYANG kt dorg neh. :D

nway, ktorang jumpa kt mid valley. tempat yang memang sah2 senang nak jumpa. ;)
lunch together, jalan2 & hung out kt starbucks smpai kol 7pm coz dah penat sngt nak berdiri. then, i kena blik coz mama dah msg jgn balik lewat sngt. heheh ;p
it was great meeting them. & girls, jgn lupa bg the picss yer.
*will update the pic later*

nway, HAPPY BIRTHDAY TO AZUREEN AZLAN! LOV U DEAR ;DDD



*advance new year wish.. i wish semua orang maafkan kesalahan i coz i betul2 nak kosongkan hati i neh. peace to ALL. insyaallah. ;)

You Might Also Like

0 comments