:D

8:45 PM

mood : HANGIN ;(

ok, i taw ramai yang dah tgk 500 days of summer, including the boy. so, i pon berkobar2 lah download pakai laptop i yang dah bangang neh *serious, i have to go format it again*. so, here i am using abah's laptop. :(

*but syukur lah, bila i download GG mesti jadi. HEHE*

3 kali i call TM, tanya kenapa internet bangang sngt but in the end, it was my laptop yang sakit. *budus*. orang TM pula call i smlm coz nak suruh i rank perkhidmatan dia. so, i ranked them 1 (*the lowest, perkhidamatan yang tak memuaskan.HAHA) then org TM tuh terkejut laa, of coz coz i bg 1 jer. mesti lah i bg 1 jer, coz it didnt even solve my prob! then yesterday, i called them again, belum sempat nak tekan button 2, orang TM dah awal2 cakap perkhidamtan streamyx cam bangang skg neh. ok, i get it. -.-

ptg neh, myb my mom & i will be going to the pej. pendaftaran to make our new IC. yeay! banyak kali dah mama ajak but i asyk tangguh jer, coz i tak nak laa nmpak pic i hodoh ngan rambut yang dawai tuh. it took me 3hours to have my hair done. done by a KID. serious ! budak form2 or 3 kot yang handle kan rambut i neh. nasib baik lah chantek. chee cheeeh.HAHA

masa i ngah buat rambut, an indian girl dtg complain kt amoi, tauke saloon tuh yang rambut dia tak betul2 straight after a few days buat robonding. HELL-OHH??? hey, ko buat rebonding RM70 & nak kan hasil nya cm ko wat rebonding yang RM300 punya?? *tlg lah fikir*
then bila that indian girl tuh yang complain marah2 & trus blah, amoi tuh kata,
'haiyooo, rambut cam maggi nak berangan nak lurus! rambut tuh dah mmg curl, dah tak ley lurus. dah macam mee hun lohh !'


HAHA, i gelak jer. malas nak respond balik,, ;p

k, have a very nice day.toodles! ;D

You Might Also Like

1 comments