new bag :D

6:56 AM

HELLOOOO ! ;)

esok pagi2 i akan pergi banting, nak buat rambut. rambut i yang macam penyapu rumah *tiru ayat nadiah nordin.HAHA* neh mmg kena ubah. dulu setiap pagi masuk class, msti ada org tegur, ' miera, ko tak mandi? ' AHH, enough of those!! hahah. aku nak ubah rambut daaa. well, tak laa ubah sebenar nya, cm biasa lurus kan jer. nothing special pon.
&& to dian, aku tak cukup wang lah kali neh nak curl.hahahah. lgpon rambut pendek. nnti msti amoi tuh tak nak curl kan jgak, coz rmbut pendek tak sesuai tuk curl.


anyhoo, umah i neh mcm art gallery dah. turun je tangga gi tingkat bawah, lukisan besar je nampak. lukisan yg abah borong kt indon ritu. lekat kan diding pakai selotape je, hehe. ktorg ngah tnggu nak balik KL, nak frame kan kt sna. kt banting ne, kedai frame nya tak chantek. haktuihhh''

oh, i akan balik kl ahad neh, stay umah grandparents kot for a few days. coz mama kena masuk hosp. ishk ishk. & abah plak dah tukar kerja kt cyberjaya. so, dekat lah sikit dari KL kalau dibanding kan dari banting yang hulu neh. :'(

fyi, the family ada kitty baru. hehe. balik je dari indon ritu, ada lak kitty neh tetiba muncul blakang umah i. msti ada org buang dia kt rumah i. nasib baik lah, kitty neh comel, mata biru & hidung pink gila,, klu tak msti mama tak nak bela. ktrong nama kan dia, LULU. sempena nama our 1st pet rabbit. skg dah tak bela arnab dah, arnab neh suka berak merata2 & cepat membiak & air kencing nya yang buat kaki gatal sampai abah tak sanggup dah nak tlg garu kan semua kaki anak2 nya, including me. hehe. :D
bela hamster pon tak ske. dulu family i bela hamster gak, siap beli umah hamster lah bagai. macam2, but then tak taw apa jadi, hamster pon tetiba hilang. skg, ada kucing je lah jd peneman hidup mama bila abah outstation.
oh, minggu neh abah tak lagi, pergi tawau pula. tak taw laa bila dia balik. :(




nway, i ada buat bag baru. present for a friend of abun, aion. huhu. HAPPY BELATED BIRTHDAY. sorry lmbt pos, hehe. ;)
hmm, hope u like it. act, nak pic cupcake jer, but tetiba jumpa pic yang ada robot skali. heheh.

nway, nape lah i tak terpikir nak bg bag as a present for my dear friends. HAHA. okeh lah, insyaallah kalau ada masa nnti i akan buatkan tuk birthday kwn2 i pula. & up coming birthday ialah my dear, azureen azlan. heheh.
*sila2 lah bagi address ko ween oii, nnti tup2 dah smpai bag aku kt pos box ko* wahaha.



You Might Also Like

4 comments