DARE TO GO TO SLEEEEPPP?

7:58 AM


i baru abes tgk PARANORMAL ACTIVITY td. gilaa seram! HAHA.

dah laa i dalam bilik sorg, tgk sorg2, mmg laaa cuak. but i buka pintu, then ada laa housemate yang lalu lalang + td dorg dinner so, tak laa takot sangat.

u should watch it for urself. great movie! i;m giving 5 stars coz i did enjoyed it very very much. bila part dorg nak tido je, i trus ambil bantal, tutup mata. earphone pon i cabut coz sound effects dia yang creepy. jari2 dah lama kt mata. i just peak to watch it. hihihihi.

but ending dia lah yang slack ckit, i tak berani nak tengok! HAHAHA. dah laa sorg, mmg laa tak tgk. takot dohh! yang i taw, girl tuh campak bf dia kt camera then apa ntah lpas tuh.

so, after watching it, i trus goggled up the movie, to see whether its a true story or not. & the answer is.... naahhhh' its not a TRUE STORY. hahah. yelah, tak hantu nak dtg kco ko stiap mlm kan kan? then berjaya pula tuh nak rakam.

i suggest u to watch it. lpas neh, i nak pergi ambil kt nad, old dogs pula. :D

You Might Also Like

6 comments