i have class at 4PM !!!!

10:45 PM



HELLOOO :)

sorry for the ugly pic.. :'(
from right, ros...me...atd & & & emo @ huda. hahah. rmmber her?
she's now studying in UUM, sintok but dtg shah alam to meet us. i pula baru je balik dr banting, then msged ros, nak ajak dia pergi GIANT. coz dalam newspaper kata, GIANT ada wat sale besar2an & u can get things soooo sooo damn cheap! i pon pergi lahh, tapi takde pon. -.-

we met emo there, & seriously i was shocked to see the new her. lain glerr okeh. i kenal dia masa sama2 study kt TTJ dlu, then kebetulan 1 matrik pula. ;)
so, last night dia blanja ktorg makan at BUN-D's,, restoran baru bukak kt rumah i neh, milik Bandi AMUK :)

& & & td bley plakk terserempak ngn iqbal kt kedai buku,, grrrr'
i baru tau yang umah sewa dia 1 taman ngn i, BELAKANG UMAH I. ahhhh'
but sepanjang i ddk sni, tak pernah laa pula nampak satria neo dia lalu or parking kt depan umah mner2. ;(

nwy, i dah buat blog baru! not a blogspot, thats for sure. i perlukan some place yang i boleh cerita macam2, what i'm doing for today, what i bought when i go shopping & more.. & i think blogspot is not the place for me to write all those. coz i tau, bila orang baca, orang akan cakap kita neh menunjuk2 lahh. walaupon tuh bukan niat sebenar. but dont worry, i'll still blog through here. share some things with u all.

& to batch; i dh update! HAHAHA. *tetiba rasa rindu kt kampung di temerloh*

You Might Also Like

3 comments