khas untuk miss yeow :D

9:51 AM


hyeee :)

td i buka fb. then terjumpa plak pic neh.hahaha. for those yang pernah study kt STTJ, tuanku jaafar techincal institution @ teknik tuanku jaafar, seremban msti korang rindukan miss yeow neh kan kan?

i neh dah laa budak perdagangan, so msti laa miss yeow ajar ktorang subject 'kegemaran ramai',perniagaan usahawan amende ntah. :)
i tak minat subject neh coz kena baca & hafal 1 buku, & i mmg tak ske hafal. i akan ingt miss yeow sampai bilaa2 taw!

masa form 1, i ingt lagi first day masuk TTJ. dah laa i tak pernah ddk hostel & mmg gilaa ngntok r. dah laa kena jerit2 ngn senior smua & tension. orang smua nangis call mak masing2, i pon nak call nangis2 kt my mum. padahal, taknak nangis pon. HAHAH. ikot orang punya psal. , orang nangis i pon nak nangis, apakah bangang? hahaha

1st day of class tuh laa, miss yeow ada class ngn ktorang. i mmg dah tahap ngntok gilaa pon titoo laa dalam class. dah laa i neh ddk depan sekali + titoo & sah2 kantoi ngn miss yeow neh. tak psal2 i kena berdiri sorg2 kat depan sebab tertidoo. dah belajar mukasurat lain, tapi i still tak bergerak2 kt mukasurat yang sama.

tapi lepas tuh dah menjadi kebiasaan untuk i berdiri dalam class dia, hahaha. klu kelas sejam, sejam lah i berdiri, klu class 2 jam, 2 jam lah i akan berdiri. bukan sebab tertitoo tapi sebab tak hafal apa yang dia suruh hafal. kikikki ;p

yang selaloo bernaseb baik, yati r. mmg dia kuat tul menghafal,, 1 buku dia hafal. hahahahaah.
yati duduk blakang i dalam class, form 4 & 5. klu atiq pula, buku kkdg dia bukak, so tak yah laa dia hafal banyak angt, tgk buku jer, coz i kan tinggi dpn dia.dpt lah cover dia kononnyaa.sungguh tak aci. i yang kt depan neh nak bukak buku cmner, sah2 miss yeow akan nmpk nnti. :'(

masa form 5 pula, i still ddk depan. i mmg orang yg suka ddk depan, senang nak tangkap ilmu but SPM tak lah terror mana pon.hohoh' masa form 5, kena buat rancangan perniagaan sendiri. i dah laa lampi ckit. bukan ckit laa tapi mmg lembap glerr. RP i pon bukan i yang buatkan, yati yang buatkan.hihiihhi' lagi2 part bahagian kewangan, yang kena buat guna microsoft excel tuh. bahagian yang i buatkan, just yang kena copy & paste dr buku. i bab copy & paste mmg terror. :)

tapi tuh r, klu tak de usaha yang kuat, mmg laaa akan dapat balasan yang setimpal. balasan yang i dpt masa class miss yeow neh, i punya RP kena campak kuar dari classsroomm. waaa' :'((
sedey taw. tapi mmg cam sampah i buat. dengan print yang semua tak teratur. mmg layak kena campak. RP i sorang pula tuh yang kena campak. oleh itu, datang lah si yati tuk tolong i. hihihi. yati mmg banyak berjasa masa i ngah desperate. kikikiki. ;p
& & & & i kena wat RP sekali lagi.

sbb tuh, i akan kenang miss yeow tuh selama2 nyaaa. oh, masa miss yeow baru beli kereta, ktorang siap pergi tangkap pic kt kereta dia taw. hahahaa'
plastic dalam kereta semua dia tak tanggalkan walaupon dah lama beli. ;)))

papepon, thanks coz ngajar ktorang. jasamu akan tetap ku kenang :D

You Might Also Like

2 comments