;)

3:31 AM

hi


wow, sudah lama tak update. i bukan malas nak update, tapi tak sempat nak on9. :)
for the past few days, i tak de kat rumah. as usual, family i akan pergi melancong. well, kali neh..ke pahang. :)

nothing special, coz ktorang bukan nyaa melancong jalan2 makan angin. just visiting my sis, kt temerloh. tolong dia beli barang then amik a fews docs from her, coz my sis really2 needs a car right now & she's sooo busy working sampai takde masa nak beli kereta. :'(

so, neh lah masa nyaa tuk i pilih kereta yang i suka, untuk dia! hahaha. so that i yang ley try drive. ;p
& pilihan i adalah tak lain tak bukan,, suzuki swift!
ohh ya, kereta i pon dah hampir ke hujung hayat nyaa. kecuaian i untuk tak amik kesah dah menyebabkan kereta i jatuh sakit. hmmm hmmm, abah macam nak survey a new car for me jerrr. chehh chehhh' tapi... kalau lah diberi kereta baru, i really want viva.

sebab?
1) kereta yang kecik, so that i mudah sangat2 nak parking & menyelit masuk mana2 jalan.
2) minyak kereta amatlah murah. i dah laa kuat berjalan2 ;)
3) senang ckit nak basuh kereta, kecik.
4) maintenance murah.

haa, apa lagi! i taknak guna kereta panjang2, coz nnti kereta pasti akan calar kalau nak naik parking bertingkat. arghhhh'

ok lah, byeeee'

You Might Also Like

0 comments