oh room, can u change for me?

7:16 AM



hi,,

i always wanted to decorate my own room. dulu, i tinggal di jitra, kedah tau. everynight i sleep with my parents & my lil sis, while my sis has her own room. masa tuh the whole family sewa rumah kt taman permata, rumah semi-D setingkat. ;)

then i pindah banting selangor. abah bought our current house here, coz dah tak nak ddk rumah sewa dah. kena fikirkan masa depan kan? kena ada rumah sendiri & nak ddk trus di kampung. thats y my house kt luar bandar, tepi pantai. ;D

so, here i got my own room. i cakap kt abah, i nak my room color blue. but tgk2 abah catkan color pink laa pula. hahha. but its okeh, looks cool to me! & seperti bilik family melayu kebanyakkan yang lain, mesti ada meja study & meja makeup & almari & katil dll laaaaa.

tapi dah zaman skg, i dah tak minat semua tuh. i mmg minat IKEA punyaa stuff. *act dah lamaa minat* simple n nice n paling penting, nmpak colorful n ceria kan?

so, i pon dah lama ckp kt mama, suruh dia dermakan meja makeup i & meja study i kt orang2 kg kt cni, but smpai skg, still ada je smua tuh dalam bilik i. *sigh*

takpe lah, myb belum sampai masa nyaa lagi kot tuk i decorate my own room. coz skg,i dah laa ddk shah alam, sewa rumah kt cna. hujung mnngu je balik cni. ohhh,i ada cousin yang dah kerja. she decorates her own room, just like the way she wanted. & & & i sangat lahhh jealous. coz cantik sngt! alaaa vintage gitu.

so, i searched on9 for what i'm thinking my room would be like klu i mmg betul2 dpt ubah bilik i, kikikiki.....














You Might Also Like

4 comments