ATV Adventure Park.

9:40 AM

hui hui hui,

ATV ADVENTURE PARK.

want to go to sleep and all work has been done, so let me just update this for a sec, ya?

ATV di ATV adventure park, kemensah. where? belakang zoo negara je. a perfect place to go since its in KL, and tak perlu drive jauh2.

Ada 4 package untuk dicuba, and we took PACKAGE C 
1 1/2 - 2 hours offroad ride to Sofea Jane Waterfall 
A very enjoyable and ideal ride for nature lovers... At the end of the journey, take a dip in the cold water.

RM150 per pax.

few points:
- perlu datang setengah jam awal, for briefing.
- akan train dulu di training track, to get use of the atv.
- can make booking through here, http://www.atvadventurepark.com/package.htm
- dinasihatkan ambil package C or D, untuk beginner yang suka activity2 macam ni.
- bawa baju lebih, kot2 nak mandi air terjun.
- pakai gloves untuk keselesaan / kasut cincai sebab memang akan get muddy.
- setiap group akan ada guide masing2, so takperlu risau untuk sesat or what so ever.
- 1 guide, max 7 pax.




posing dulu sebelum turun ke kawasan air terjun  ;)






<3 p="">
eheheee







excited gila! sebab memang best.





abang guide yang baik hati untuk stop di pertengahan jalan, then tangkap gambar kami!



Insyaallah, akan datang lagi, untuk try package D, and tengok Kuala Lumpur from above! xoxo

You Might Also Like

0 comments