HIG Hotel, Langkawi.

10:48 AM

Salam Ramadhan!

posting krabi aku terbantut, nantilah aku update. sebab tetiba nak create post tentang trip aku ke Langkawi last month, 27-29hb june 2015.

cant remember the last time i went to Langkawi. kiranya agak lama juga. tiada gambar dalam flight, sebab flight pagi, so aku tidur sajelah sepanjang tu. ada gambar touchdown di airport Langkawi sahaja  :)





@HIG Hotel, Kuah.

Aku book bilik di Haji Ismail Group Hotel  (HIG) melalui AirAsiaGo. 1st time book guna AirAsiaGo, lepas ni takmau guna dah. free cancellation katanya, but dia tolak duit aku masa aku book tu. pelik gak. baik aku book guna Booking.com , takde lah dia tolak duit aku. sampai hotel baru buat payment.

aku book junior suite, sebab pergi 1 family (parents + adik aku + aku). but masa check in tu, bilik junior suite tu dorang dah bagi kat orang lain, ala2 overbook flight gitu hehe.

so dorang upgradekan aku ke bilik suite paling besar, siap dapat katil extra. alhamdulillah rezeki ramadhan. cuma biliknya takdapat free breakfast / sahur.

biliknya boleh tahan, besar jugalah. ada 2 ruang. ruang tamu + makan, ruang tidur. ada 2 tv, each di ruang masing2. shower nya pon best, ala2 shower hujan gitu.

ok thats all! nanti aku update lain activity lak.






You Might Also Like

0 comments