Pre raya shopping!

10:13 AM

Raya is cominggg ya'll

hari ini aku pergi The Gardens, berbuka puasa kat sana. sambil tu cari some stuff untuk raya. Last min shopping, dapat semua kecuali...tudung. hmm'

nah, selfie dalam kereta sambil menuggu orang lambat.



singgah The Nail Parlour, untuk buff kuku. biar kilat sikit  :)
aku ni obses sikit dengan kuku kilat2. tak buat manicure sebab baru dah buat last month + kuku aku masih cantik!




selfie lagi kat cermin The Nail Parlour tu. rini suka pula aku upload gambar selfie.



beli sandal baru untuk raya. bling2 gituuu. another obsession of me towards bling blings.
*shine bright like a diamond*

dah lama aim sandal ni but mahal sangat! kali ni ada sale, mampu sikit untuk beli, hehe but last2 agak menyesal sebab sandal nya sakit nak mampus. or...aku tak gigit sebelum pakai? wohaaa.



tu jelah kot activity hari ini. penat. mengantuk. salam ramadhan semua! minta maaf jika ada salah silap terkasar bahasa.   :)
xoxo

You Might Also Like

0 comments