Breakfast 💕

9:57 AM

Aku rasa aku tak gunakan sepenuhnya  nikmat bekerja daripada rumah.

Aku baru set target untuk try segala jenis breakfast / lunch / dinner

My parents are being very supportive of me trying to learn how to cook 😅😅😅😅😅😅

Ada beberapa buku masakan bapa aku belikan. But aku depend on 1 je. Sebab yang lain tuu macam high standard sangat. Ingredients ntah apa2. Kau ingat aku duduk luar negara ke ada semua rempah ratus pelik2 ni hehehee

Buat masa ni resipi favourite aku tomyam & sup ayam. Sebab aku suka apa2 lauk yang berkuah ;)

Ni breakfast salah satu pagi aku, pada minggu ni. Aku wajib makan telur setiap pagi. Lagi runny telur nya, lagi aku suka. 

Trying to learn how to do pouch egg. But tak jadi. Hmmm    -,-

Lepas ni nak try salad pula.

In pic: 👇🏼

- Sosej (ntah zaman bila beli pon xtau. Family aku tak makan all these bebola / fishball / crab stick / hotdog / fried semua ni. Kecuali adik aku. Mesti dia yg beli ni)

- potatoes

- roti gardinia

- half boiled egg

You Might Also Like

0 comments