Tuna Cafe, Perhentian Besar.

8:02 AM

On our recent trip to Pulau Perhentian (Perhentian Besar), we stayed 1 night at a chalet, Suhaila Palace before deciding to camp the next day. Will blog about it in another post.

so, malam tu kami cari tempat makan and decided to eat at Tuna Cafe, Tuna Bay. (nama chalet tu Tuna Bay).

nampak full house malam tu, ramai gilaaa mat salleh. we were the only meleis there LOL rasanya lah. but nampak ada perempuan pakai tudung juga masa tu.

services were ok. pelayan semua peramah! daripada awal nak masuk sampai lah habis, pelayan sentiasa tanya 'ok ke tak'.

honestly, aku lupa aku order apa malam tu. sirloin steak rasanya, in medium. but what came to me was a lil bit medium rare. heheee' tanpa sos! so i asked to some black pepper sauce.
sebab macam kering sangat je kalau tanpa sos. ke, dorang lupa hantarkan sos aku.

nampak kecil dalam gambar, but aku tak habis pon makan! sayang nyaaa. 2 meals + 1 ice lemon tea cost us around RM98 kot tak silap.

thats all! xoxo







You Might Also Like

0 comments