Arowana Spa

8:43 AM

AROWANA SPA
taman melawati, KL


aku suka pergi massage. fullstop.

so last week aku check kalau ada deal for any spas around KL. di sebabkan aku memang nak turun KL so alang2 tu ke spa sekali lah. found this great deal, RM38 for 3 hour massage in Taman Melawati.

aku call dulu sebelum beli deal. sebab buatnya full. katanya boleh walk in, so esok nya aku pon walk in tanpa beli deal.

- aku sampai 15mins lewat, sebab gatal pergi singgah KLCC for lunch. ehehehe
- friendly staff. 


yang aku tak suka:

offer aku untuk buat sauna sebelum urut, sebab katanya nanti badan akan sakit kalau tak buat sauna. 
had to add RM 15.  hmmmm, ok.  strategi untuk suh aku bayar lebih. aku iye kan aje. sauna jenis duduk dalam kotak then kepala terkeluar tu. so sepanjang 15 mins tu pekerja dia borak2 laa ngan aku.

urut kaki aku, and start to promote their spa's package. aku layankan aje. sebab ingatkan sekali je akan promote. rupa2nya, setiap anggota badan aku dia promote  -,-

urut kaki sebelah lagi, promote suh amik package 2 kali urut and package takde expired

start urut badan, promote lagi package yang sama

urut tangan, and again...promote lagi sekali package nyaa.

kau bayangkan betapa stress nya aku bila orang asyik promote jeeeeeeee. datang nak releasekan tension but tension asyik di promote package non stop. tak berhenti bercakap.



bila sampai part leher, katanya dia dapat sense urat aku tegang. so promote suh aku amik bekam angin. 2 cup RM15. disebabkan aku tak pernah bekam, aku iyekan jelah 2 cup. taubat tak nak lagi sebab sakit.

next is, dalam deal kata boleh pilih traditional massage or hot stone massage. aku nak hot stone sebab tak pernah try. bila aku cakap 'saya nak hot stone' but dia taknak bagi. suh aku amik traditional massage. hmmm

overall ok jelah. harapkan sangat kurangkan bercakap dengan customer lain kali and jangan lah promote berulang2 kali. tension iolls.


ME AFTAA THE MASSAGE  <3 p="">

You Might Also Like

0 comments