Double A cafe.

8:27 PM

Double A Cafe
 E-1-3, Block E, Pacific Place Commercial Center, Ara Damansara 
| Mon, Wed, Thurs: 12-10pm | Fri: 3-11pm | Weekend: 10am-10pm | 
Tuesday: CLOSED


- senang nak cari tempat ni kalau guna waze. dekat dengan CITTA MALL, if you are familiar  
  with the area.
- ntah kenapa aku rasa location tempat ni tak sesuai dengan cafe ni.
- oreo cookies dia yang ada marshmallow on top tu sangat sedap.
- aku order sea salt latte. aku harap akan lebihkan sikit lagi sea salt nya  :)
- aku bagi 5 stars untuk customer service. masuk je, laki yang ada kat counter terus terangkan 
  setiap cake and was sooo friendly. aku rasa tu antara owner or orang besar cafe tu.
- pasta dia sangat sedap laa kot. sebab cousin aku order 2 pinggan pasta yang sama, untuk dia   
  sorang!!!  aku tak sempat nak rasa sebab aku dah terlampau kenyang masa tu.
- ice lychee dia popular kat sini. sedap walaupon aku tak suka tea'o.

thats all. xoxo





You Might Also Like

0 comments