Jaslyn Cakes

10:49 AM




Jaslyn Cakes
7A, Jalan Telawi 2, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur



Sambungan cafe hopping aku  :)

This was the first cafe we went to. but malangnya, we arrived tooo early. so kitorang breakfast dulu kat mamak. taktau lak Jaslyn cakes ni buka kol 11am.

- do arrive early. 1st time aku datang dengan mak aku, petang. takde apa yang tinggal. semua cake   
  habis
- masa aku datang ritu, ada pavlova. nampak sedap! but awal sangat untuk aku order pavlova. mood   
  tak datang lagi nak makan benda manis-manis ni. 
- ordered red velvet, and cake apa ntah namanya. macam butter cake. both sedap.
- kalau boleh upgradekan customer service. tak peramah langsung pekerja yang ambil order.
- kedai nya kecil je. kalau ko datang peak hours, bekermungkinan besar tak akan dapat tempat duduk.

thats all. xoxo!


You Might Also Like

0 comments