REVIEW: Diorshow Iconic Overcurl Mascara

7:57 AM



Dior

Diorshow Iconic Overcurl Mascara (non waterproof)



Aku tak ingat bila aku beli mascara ni, but i think it was early this year. masa tu, tengah keliru antara Dior ataupon Benefit, but because masa tu aku beli beberapa products daripada Benefit, aku pilih ajelah Dior. lagipon, baca review bout this product macam hebat sangat, hehe

Harga: RM 136, bought at Pavilion KL.



SUKA.
- aku beli yang tak waterproof, sebab senang nak basuh kalau nak ambil wuduk. ada pilihan untuk
  beli waterproof or not.
- lashes aku nampak ketara juga panjang nya, but takde lah kebaboom like in the reviews.


TAK SUKA
- mahal nak mampus harga. taktau lah kenapa aku beli. masa tu aku berduit sangat kot.
- walaupon tak waterproof, but agak susah nak tanggalkan dengan air. compared to mascara yang aku
  gunakan sekarang
- overrated punya product.
- paling ketara aku perasan, mascara ni cepat sangat kering. baru pakai sebulan dah kering. kau dah la
  mahal, cepat kering lak tu.


thats all! nanti aku review mascara yang aku pakai sekarang, walaupon negative review. weeweeeweeee


xoxo.

You Might Also Like

0 comments