HERMO.MY purchase

11:05 PM



*freebies!*




Ini kali ke-2 aku beli daripada Hermo.my 

- kali ni aku opt penghantaran guna poslaju. unlike my first purchase, aku guna GDex, lambat betul  
  sampai.
- beli 2 product free shipping!
- dapat 2 jenis samples.



BIODERMA MAKEUP REMOVING SOLUTION

ni 1st time aku guna water based makeup remover. 1st time cuba, aku dah boleh bagi 5 bintang. but awal sangat nak judge. tunggu berbulan2 nanti aku reviewkan ye.

Beli sebab dengar positive feedbacks about it on youtube. Ingat nak beli di Parkson, but harga mahal sangat, tertalu ketara bezanya.




THAYERS ROSE PETAL WITCH HAZEL

Aku beli sebab dengar good review about it on youtube juga. memang beli sebab semata-mata dengar reviews, sebab kalau di ikutkan, aku memang tak kan beli sebab tak suka bau rose. Ada banyak lagi bau2an lain, but tuh laa..review punya psal. hehehe'

1st time cuba, aku tak berapa suka. it makes my face oily. but tooo early to judge, nanti aku reviewkan lagi berbulan2 akan datang.

You Might Also Like

0 comments