KOH SAMUI : MAKANAN HALAL.

7:56 AM


NEW TANDOOR INDIAN RESTAURANT


- restaurant baru rasanya.
- waze: Cheeky monkey hotel. restaurant ini sederet dengan hotel tu.
- non muslim restaurant, sebab ada patung hindu (*tak silap patung agama hindu or agama lain yang
  saya tidak tahu) but serve makanan yang supplier nya halal.
- makanan portian nya agak besar. 1 pinggan boleh kongsi 3 orang.
- 2 kali kami makan kat sini.
- harga tak murah tak mahal. average.










*KEDAI MAKAN MUSLIM, LUPA NAMA*


- lupa nama kedai
- waze: chaweng walking street. tepi jalan je.
- muslim restaurant
- breakfast kat sini nak try
- makanan yang biasa2 sahaja. rasa pon biasa2 shj
- harga akan macam mahal sikit
- lambat siapkan. dia lah boss, dia lah pekerja. masa kami order tu, dia baru nak pergi beli barang
  dapur. hehe
- sekali je makan kat sini, sebab biasa2 je.












* KEDAI MAKAN HALAL DI FOOD COURT CHAWENG*


- waze: chaweng night market.  bukan night market sebenarnya but food court.
- 2 kali makan kat sini
- sedap gak lah
- harga berpatutan







malam terakhir kat sini. so order macam2.


























*ZING CAFE*


- minum petang 
- waze: Zing sandwich shop
- beli 1 air, dapat 2 roti kalau x silap promotion nya.





thats all!


You Might Also Like

0 comments