M.A.C - Cleanse Off Oil / Tranquil

7:32 AM


Lamaaaa aku tak update, so aku update tentang makeup remover aku ni lah ye. Cleanse Off Oil / Tranquil daripada M.A.C


suka:
- disebabkan its from MAC, so ko ada pekerja MAC yang tolong pilihkan product yang sesuai untuk 
  ko. tak macam drugstore products, ko assume je product mana yang sesuai untuk ko.
- di website katanya, formulated with extracts of sea grass, peach leaf, soothing chamomile-
  derived bisabolol and scented with citrus-y yuzu, fused with conditioning botanical oils of grape 
  seed, olive leaf, sunflower and lavender.
- aku beli pertengahan 2014. and baru je habis this week. (pertengahan march 2016) LAMA   
  GILAA KAN BERTAHAN. aku kalau pakai apa2 product memang lama gilaa nak habiskan.


tidak suka:
- aku google, katanya tested on animal! oh myyyyyyyy. kalau lah aku tahu tested on animal, aku  
  takkan beli.
- mahal. RM110. aku pon tak faham kenapa aku beli ahahahaaa. berduit kot masa tu. oh yaaa lupa  
  lak, time tu memang aku berduit lebih sikit, sebab tengah bekerja ngan MAS, so gaji masuk tiap 
  bulan. kahkahkah
- oil based. bila letak kat mata, untuk remove maskara, pedih! terus blur pandangan ko.
- kerana oil based juga, so muka akan berminyak2. 



ok byeee! nanti aku review lagi product aku pakai  ;)

xoxo

You Might Also Like

0 comments