REVIEW: Benefit Roller Lash

11:41 PM








I think its about time for me to review this, as i have already been using this for more than 3 months.
Aku beli in akhir January. been aiming for it sebab banyak sangat positive reviews.

aku beli di sephora, sebab alang2 beli dapat kumpul point sephora. hehe.



WHAT I LOVE!
- aku rasa eye lash aku sedang elok, tak pendek. so mascara ni betul2 buat lash aku tebal & naik and
  very volume gituuuu  ;)
- aku di fahamkan kalau nak betul2 volume, pakai roller lash + they're real mascara, juga daripada
  Benefit.  ($$$$$ wow)


WHAT I DO NOT LIKE!
- of course la harga nya. RM105 untuk mascara yang hanya tahan 3 bulan. gulp!
- memang cukup2 boleh di pakai 3 bulan. lepas tu aku rasa macam dah start kering.
- satu2 nya mascara yang aku perlu pump 2 kali untuk both eyes.  mascara lain yang aku pakai hanya
  perlu pump sekali sahaja.



thats all! aku tengah cari mascara lain pula untuk di cuba lepas ini. xoxo

You Might Also Like

0 comments