SEPHORA

12:08 AM








Beauty Blender
- taktau la nak menyesal ke tak beli sponge ni. pengsan harga, RM99.
- size nya kecil aje. nampak dalam gambar macam besar
- ada 2 jenis, 1 lagi yang ada solid (pencuci sponge) aku dapat predict yang aku tak kan guna solid tu, 
  so aku beli sponge nya aje.
- my first makeup sponge. 1st time guna, semua nya ok. foundation pon rata sahaja.





Sephora Smokey Eyes Brush Set
- aku perlukan lagi eye brush. rasa macam tak cukup je
- brush ni je yang harga nya bawah rm100. dah la dapat 4 travel size brush lak tu. i likee! RM55.
- siap ada tutorial cara untuk buat smokey eye.







Tartelette Tease
- aim asal adalah Tartlette Blom, but sold out! aku dah pergi tengok di IOI city mall & sunway. 
- kecil nya palette nye. besar tapak tangan.
- so far aku try elok je color nya.
- RM 55 kalau tak silap.





You Might Also Like

0 comments