TAKTAHU NAK UPDATE APA

11:50 PM

haluu

aku nak update but tak tau  nak update apa. takde benda nak share dh. post2 trip aku pon aku agak malas nak update, hehe lain kali jelah.

aku tengah bosan sebenarnya, di shah alam sekarang. kerja. but aku online je memanjang. tengok youtube.

last sunday aku pergi 1utama. beli barang untuk upcoming trip. beli mask snorkel. takde gambar sebenar. sebab barang tu xde kat aku sekarang. nanti aku tangkap gambar and review ye


TUSA snorkel mask.


macam canggih sebab mask ni, bila air masuk dalam mask, boleh hembus je air tu keluar melalui lubang bawah hidung. hehe

sebelum ni aku dah beli macam jenis snorkel mask. sebab tak berquality!

1-  beli di jusco. rosak. bahagian mulut tu bocor. so air masuk dalam mulut
2-  beli di giant. pon rosak. getah nya tampar muka aku. dah la tak muat. xleh pakai lak tu

semua pakai buang. last2 harap beli jenama TUSA ni ok la sikit. ada tulis situ 3 year warranty but bila aku tanya, katanya kedai tu tak support warranty nya.  -,-


tu je. esok tak kerja shah alam. esok duduk rumah je. tengah fikir nak masak apa for lunch. hmm hmmmmm.

You Might Also Like

0 comments