IFTAR: VICTORIA STATION, Jalan Ampang

9:13 AM





Semalam balik daripada kerja di shah alam, aku terus rush ke KL. sebab plan berbuka di Victoria Station, jalan ampang.

- senang deal, call untuk reservation.
- pekerja dorang ramai betul, semua peramah.
- parking senang, cuma nak masuk KL time after office hours tu, traffic jam nak mampus.
- ada surau, di bahagian belakang restaurant.

makanan?
- dulu aku pernah berbuka kat sini. time tu ada ramadhan set. tahun ni takde pulak.
- menu dorang agak x faham sangat, sebab banyak sangat tulisan. time ko ngah berlapar nak berbuka, takde masa la plak aku nak baca semua dan hadam setiap ayat. nak senang, suh je waiter terangkan hehe. dan suggest mana yang chef recommend gituuu.
- target aku ribs & steak je.
- VS ni aku suka sebab steak dorang padat. confirm kenyang. ribs dorang macam sebesar tangan sampai ke siku ko.
- ada certain kuah dorang tak sedap. 
- semalam aku order black pepper steak. nasib sedap  :)
- waiter suggest order grape sparkling water, jangan order. tak sedap.  hihi' dah la mahal, 1 bottle, RM75.

untuk ramadhan,
- ada air bandung cincau, complementary.
- kuih muih & kurma.


thats all!!  xoxo



You Might Also Like

0 comments