SEPHORA:PUCHASE

8:51 PM





Hi!

aku pergi sephora ioi city mall rabu lepas. time ni la semua barang2 muka aku nak habis. tinggal sunblock je tak beli lagi, sebab tak de yang berkenan. lagipon sunblock kat sephora mahal sangat.

so aku beli,
PURITY 3 in 1 facial cleanser
CLINIQUE moisturiser



* PURITY 3 in 1 facial cleanser

banyak betul aku baca reviw tentang pencuci muka ini. asalnya aku pakai clarins, but saje nak tukar brand lak. lagipon, it is no.4 best seller di sephora!

masa aku tengah bayar, cashier tu tanya 'first time guna ke' aku pon ye kan jelah. then dia cakap 'this is very good' 

kalau tak dicampurkan dengan air, akan jadi makeup remover. kalau di campurkan dengan air, akan jadi pencuci muka. 

setakat ni aku dah pakai 2 kali.
bau - macam bau facial jenama OXY
rasa- panas2 pedas macam ada ginger dalamnya.
texture- tak mengeringkan selepas basuh muka, but bila di bilas banyak kali muka elok je, tak lah menegang sangat.

kalau dah separuh or hampir habis kang, aku bagi full review yeww.


* CLINIQUE moisturiser

Aku jumpa moisturiser ni kat bahagian cashier, tempat all those little travel size product. memang aku suka aim kat situ, sebab product semua size kecil, harga pon murah.

moisturiser ini kecil je. 30ml. yelah, travel size lah kan.  yang pentil tak sticky, and i like it. cuma dia tak de bau je.

feedback daripada family aku yang tumpang pakai, dorang kata baunya busuk   -,-








thats all! byeeeee xoxo

You Might Also Like

0 comments