BALKAN TRIP: ACCOMODATION ( CZECH REPUBLIC + SLOVAKIA)

4:52 PM





ATS Hostel Svehlova

Slavikova 22, Prague, 13000, Czech Republic



LOVE:
-  Bilik dia bersih. book 1 bilik, 2 katil, but di beri bilik 3 katil
- ada lif
- receptionist friendly
- ada wifi di kawasan receptionist sahaja, dalam bilik tak ada.
- ada dapur.


DISLIKE:
- aku rasa ni hostel paling scary pernah aku duduk setakat ni. kalau ko suka tengok movie cite hantu, macam ni lah rupa nya malam2. sampai kalau nak g toilet, aku suh adik aku teman. macam hosp berhantu pon ada juga.

- agak jauh untuk berjalan daripada metro dan juga tram. kalau balik malam2 buta, agak takut juga, sebab kawasan sekeliling yang sunyi + gelap. nasib hostel ini dalam kawasan perumahan.

- lif dia pon scary. macam lif zaman dulu dulu. kira nya kalau lif tu bergerak, setiap tingkat ko nampak. tak tau nak terangkan macam mana

-toilet dia scaryyyyyyyyyyy! bersih but kalau malam2 tu, memang macam haunted house. hall dia pon sama. aku tak faham kenapa dorang tak nak buka lampu. gelap je hall & toilet dia. 

- otw ke hostel ni pon , jalan nya scary. gelap gelita 

- lobby receptionist po scaryyy, gelap je. tak rupa nya

- wifi hanya di lobby, tidak ada dalam bilik.

conclusion aku tentang hostel ini - bersih, selesa, cuma....scary!




..................










Penzión Slávia 

1.Mája 28A, 05801 Poprad, Slovakia



LOVE:
- pekerja friendly. ktorang datang awal, sebab train sampai awal. dia cepat2 kemas kan bilik. sementara tunggu kemas, dia bagi pinjam toilet untuk bersihkan diri.

- bilik lama but bersih. 

- ada basic kitchen. kettle / stove / peti ais. but peralatan memasak semua tak ada. pinggan mangkuk pon tak ada.

- dekat dengan station bus + keretapi

- boleh simpan luggage pada hari check out, untuk ktorang kuar jalanjalan. malam tu datang balik, amik luggage.

- location sangat strategic.


DISLIKE:
- otw ke sini jalan nya agak sunyi. kalau balik malam2, takut juga,



You Might Also Like

0 comments