SEPHORA: RECENT PURCHASE.

11:56 PM






WHAT I BOUGHT

- MARIO BADESCU, FACIAL SPRAY
- TOO FACED, BETTER THAN SEX MASCARA
- SEPHORA INVISILK MASK.


Semua ni aku beli di website Sephora, sephora.my! kenapa beli di website, sedangkan selangor ni punyalah banyak Sephora??? sebab, facial mist Mario Badescu (facial mist sahaja ye, bukan other product) ni, tak ada jual di Sephora Malaysia. terpaksa lah aku order online. di ship terus daripada Singapore.

Kalau beli melalui personal shopper (PS) online, harga boleh cecah rm 120+. GILAA WEHH!! hahahahahahahaahaa. and terbaru, semalam aku DM personal shopper lain, dia bagi harga rm 77. ok lah, murah sikit. 

kalau ko beli di website Sephora, facial mist ni cuma RM 39 sahaja. untuk di ship kan ke Malaysia daripada Singapore akan mengambil masa dalam 4-5 hari bekerja. aku order haritu pon time peak, public holiday, Chinese New Year, pon boleh di katakan laju juga sampai. Di sebabkan Sephora ship guna standard economi shopping,aku ingat dalam 1-2 weeks, tup tup tup, posmen dah sampai depan rumah. TERKEJUT AKU WEH, hehehe.

yang mask tu pula, sebab nak cukupkan RM80 for free shipping. kalau tak cukup RM80, shipping adalah RM20. daripada aku bayar RM20, baik aku tambah product lain. ni pon aku main pilih je yang mana paling murah kat website tu.



FIRST IMPRESSION.

so, first impression aku;


- MARIO BADESCU, FACIAL SPRAY
Boleh di katakan, seminggu aku dah pakai. facial mist ni banyak dapat positive reviews daripada ramai orang yang sudah guna. aku pon terpengaruh. and I LOVE IT. bila spray rasa glow glow muka ko gitu. bila pakai mesti aku puji-puji muka aku.   :)

aku pakai sebelum tidur. kekadang aku pakai SK2 essence aku, kekadang aku pakai facial mist ni. sebab senang, spray je kat muka, leher then kadang-kadang di rambut. nak spray banyak-banyak pon xpe, sebab harga dia affordable. so aku takde lah kedekut untuk guna.


- TOO FACED, BETTER THAN SEX MASCARA
Baru pakai sekali. aku beli travel size punya sahaja. tak smudge, and I LOVE IT!   :)
beli sebab terpengaruh dengan insta story Vivy Yusof. 


- SEPHORA INVISILK MASK.
Belum cuba lagi, huhuhu. but baca review di website Sephora, macam ramai yang suka.







thats all! xoxo






You Might Also Like

0 comments