Jalan Jalan Japan, USJ.

8:46 AM



JALAN JALAN JAPAN,
1A Skypark One City, Jalan USJ 25/1, Subang Jaya 47650



Came here with my mama, to search for winter clothes. but malang nya, tak banyak pilihan baju sejuk masa tu. Aku rasa macam aku tangkap banyak gambar hari tu, but hilang la. hmmm'

Luas juga bundle nya, ada banyak section. cuma tak pasti la nak kata harga nya murah atau tidak. sebab aku bukan peminat bundle. so, susah aku nak katakan suatu benda tu murah or not daripada segi harga bundle.

aku bukan peminat bundle, but aku ada juga beli barang bundle. not against it at all. and aku rasa bundle ni sesuai kalau nak cari baju sejuk. sebab murah. dan kebanyakkan nya masih elok lagi. boleh di katakan, family aku memang suka cari baju sejuk di kedai bundle. fyi, my mom bought a sweater for only RM5!!! gila murah! *bukan di sini lah, bundle tempat lain*   
 :)







THIS POLKA DOT WEDGES IS SOOOO ME! HAHAA. but bila masa pula nak pakai. aku bekerja daripada rumah. kalau ke banting pon, pergi pasaraya. attention seeker gila kalau pakai ni pergi econsave.





boots? pon masih elok. cantik. aku banyak habiskan masa di section kasut. sebab aku ada up coming trip di suatu tempat yang sejuk.





boots ni selesa gila nak mampus! rasa tak nak tanggal. macam ada bantal dalamnya. murah, dalam RM25 je! but sayang, size kecil sikit daripada my size.





section cawan, for only RM1.




shredded paper pon jual, RM1. tak faham aku.



Aku tengok ramai gila orang borong barang kat sini, sampai berbakul2. dengan economy malaysia kita yang sangat dahsyat juga sekarang ini, ramai orang memilih untuk beli bundle je. bagus juga.

kalau nak pergi, aku cadangkan ko stay 1 section tu lama-lama. bila ko perhatikan betul2, memang banyak barang yang masih elok. kalau tengok sekali imbas je, memang ko akan nampak semua barang huduh belaka, terkoyak-koyak, color memang out.  try cari betul2, then you will find something. bak kata orang "One man's junk is another man's treasure"


Thats all! xoxo


You Might Also Like

0 comments